Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Informatii despre livrare

Livrarea

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului: prin Curier sau ridicare personala.  De regula, livrarea in Constanta si in tara se face in termen de 48 de ore (pana la finalul urmatoarei zile lucratoare) pentru comenzile confirmate pana in ora 15:00 si in termen de 48 ore (pana la finalul celei de-a doua zile lucratoare) pentru comenzile confirmate dupa ora 15:00. 
Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja confirmate.
In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Ultramon va informa Clientul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat online vor fi rambursate in termen de 30 de zile. Clientul poate, la libera sa alegere, sa confirme modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Ultramon va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

La solicitarea ultramon.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar, prin unul sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Ultramon.
In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.
Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata in cazul in care Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.
In cazul livrarii Comenzii (inclusiv la locul de munca al Clientului), si in situatia in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.
Conditiile de livrare se completeaza cu Termenii si Conditiile companiei de curierat agreate - Fan Courier, acestea fiind disponibile pe site-ul www.fancourier.ro
Livrarea se considera a fi indeplinita de catre ultramon.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client.

Preturile de livrare, precum si taxa de ramburs sunt suportate de client.

In cazul in care se opteaza pentru plata ramburs, aceasta modalitate de achitare presupune un cost ce va fi suportat de catre client, in conformitate cu taxa stabilita de catre firma de curierat.

De exemplu, formula de calcul cost suplimentar plata ramburs laFan Courier este urmatoarea: (Valoare ramburs x 2% + 12,00 lei taxa plic) + 19% TVA.

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. De asemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri. Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere este anulata, respinsa sau returnata integral, Clientului i se va returna doar suma efectiv achitata.