Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Barca gonflabila cu podea din aluminiu

Barca gonflabila cu podea din aluminiu
Cod produs: 02201-300
Disponibilitate: Pre-Order
1.050,00€

Lungime: 300 cm

Latime: 151 cm

Masa proprie: 52 kg

Capacitate maxima: 4 persoane

Putere maxima recomandata a motorului (daca este cazul): 10 cp

Diametru tub: 42 cm

* Pentru alte dimensiuni / capacitati va rugam sa ne contactati.

** Poate fi utilizata atat pentru agrement, cat si pentru dotarea navelor fluviale (conform cerintelor in vigoare).

Este alegerea obisnuita pentru scafandri si fanii ambarcatiunilor de inalta performanta, deoarece poate fi asamblata si demontata rapid, avand totodata o intretinere usoara. De asemenea, este foarte rezistenta la impact. Seria speciala de barci NEPTUNE se remarca prin abordarea moderna a designului. Prova sa in forma circulara reflecta un punct de referinta pentru barci care promoveaza siguranta, navigabilitatea sporita si confortul specific agrementului. Sunt disponibile in diferite dimensiuni, pentru toate utilizarile, cu o gama de trei podele: aluminiu, placaj din lemn si airmat (podea gonflabila).

Certificare: Toate ambarcatiunile poarta marca de certificare CE si sunt aprobate conform Directivei Ambarcatiunilor de agrement 2013/53/U.

Garantie: Increderea acordata calitatii barcilor NEPTUNE se reflecta in garantia oferita de 5 ani pentru materialul din care sunt confectionate si de 2 ani pentru cusaturi. Pentru uz profesional, timpii de garantie se reduc la jumatate.

Specificatii tehnice ale materialului de constructie: Toate barcile NEPTUNE sunt construite cu material confectionat din poliester de 1100 denier, care este special acoperit cu PVC pe ambele parti. Aceasta metoda s-a dovedit a fi extrem de puternica, rezistenta la rupere si complet impermeabila. In plus, barcile NEPTUNE ofera niveluri ridicate de rezistenta la combustibil, raze UV si abraziune.

Cusaturi ranforsate si etanse la apa: Durabilitatea barcilor NEPTUNE este garantata deoarece sunt fabricate cu patru cusaturi de tesatura intarita, combinate cu utilizarea unui adeziv poliuretanic. Utilizarea adezivului poliuretanic sporeste rezistenta si protectia barcilor impotriva temperaturilor ridicate si a apei de mare.

Echipament standard in dotarea barcilor NEPTUNE: Franghie de salvare din polipropilena / Suport pentru vasle / Un inel de remorcare prova, din otel inoxidabil / Supapa de scurgere / 2 manere pentru ridicare / 4 inele „D” din otel inoxidabil / Pompa de picior / Pad pentru motor la interior si la exterior (oglinzi) / Furcheti / 2 vasle din aluminiu / Banca din placaj / Geanta de transport / Supape de aer / Perete de mare / Manere pentru ghidaj / Perete de protectie in jurul barcii (format din 3 randuri) / Kit de reparatie.

https://www.youtube.com/watch?v=M0c-nnNKbOw&t=1s&ab_channel=EvalS.A.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Captcha